Gratis E-book

Download je gratis e-book

In dit e-book ‘Sleutel naar Woongeluk’ maak je kennis met de zeven sleutelgebieden van woongeluk die invloed hebben op de mate waarin jij je thuis voelt in je huis

Meer dan vier muren en een dak...

Je woongeluk wordt niet alleen bepaald door de fysieke eigenschappen en kenmerken van een huis, zoals het aantal vierkante meters ruimte, de indeling en de bouwtechnische staat.

De aanwezigheid van een tuin of balkon is voor veel mensen een belangrijke voorwaarde voor woongenot. 

Ook de aantrekkelijkheid, voorzieningen en bereikbaarheid van je buurt bepalen in hoeverre je ergens plezierig kunt wonen. 

Hoe wij onze leefomgeving ervaren wordt mede beïnvloed door sociaal contact met andere mensen die we in onze directe woonomgeving tegenkomen. 

Je financiën op orde hebben, zodat je geen stress ervaart door je maandelijkse woonlasten, draagt in grote mate bij aan je gemoedsrust waardoor je zorgeloos kunt genieten van je woonplek. 

Je huis voelt als een echt thuis op het moment dat je je eigen sfeer erin terug ziet en dat je je er veilig voelt, volledig jezelf kunt zijn, waardoor er ruimte is voor al je hobby’s en interesses.

En als je nog woonwensen en plannen, of zelfs je ultieme droomhuis, in gedachten hebt, dan geeft dat je een doel om meer energie in je huidige én toekomstige woonplek te stoppen.  Hierdoor biedt je huis je perspectief voor mogelijke vervolgstappen in je wooncarrière.

Deze zeven woongerelateerde sleutelgebieden hebben direct én indirect invloed op elkaar. Samen vormen ze de sleutel tot jouw woongeluk en de mate waarin jij je thuis voelt in je huis.

 

het Sleutelmodel

Een sleutel geeft toegang, opent deuren naar mogelijkheden en speelt vaak een cruciale rol om ergens te komen en dus om doelen te bereiken. De eerste letters van het woord S.L.E.U.T.E.L. kaderen de belangrijkste woongerelateerde factoren die een sleutelrol spelen in het openenen van deuren naar meer woongeluk.

Lees meer in het gratis e-book

  • Stenen – Huis
  • Locatie – Buurt en woonomgeving
  • Erf – Tuin en buitenruimte
  • Uitgaven – (Woon)financien
  • Thuis – Thuis gevoel & eigen plek
  • Elkaar – Lokale sociale netwerk
  • Later – woonperspectief
De Sleutel naar Woongeluk gaat over de kunst om van je huis een echt thuis te maken. Door net even ‘anders te kijken’ naar je eigen woonplek en -omgeving en door keuzes te maken op alle 7 sleutelgebieden van woongeluk.

Contactgegevens:

Mark Teeuwissen Produkties

Haardstedelaan 16 Huizen

info@markteeuwissen.nl

06-50523875

Sociale media: