WoonGelukScan

‘Een derde van de Nederlanders is niet tevreden met hun huis’

‘Dat zijn miljoenen mensen die zich niet thuis voelen in hun huis! Het huis waar ze bijna de helft van hun inkomen aan kwijt zijn en gemiddeld genomen driekwart van hun tijd in doorbrengen.’

De WoonGelukScan

Met mijn WoonGelukScan kun je meten hoe tevreden je bent in je huidige woonsituatie. De uitkomst geeft inzicht in waar je aan kunt sleutelen om jouw woongeluk te vergroten. 

Invullen kost maar tien minuten maar levert je een schat aan informatie op over het hoe en waarom van je (nog) niet helemaal thuis voelen in jouw huis.

De vragen van deze WoonGelukScan zijn ondergebracht in zeven sleutelgebieden die de deur naar jouw woongeluk kunnen openen.

Ze gaan over materiële zaken, zoals je huis en tuin, maar ook over persoonlijke omstandigheden, zoals je sociale netwerk. Alle sleutelgebieden spelen een rol in de mate waarin jij je thuis voelt in je huis

Na het insturen van de WoonGelukScan ontvang je gratis een persoonlijk woongelukprofiel in je mailbox en heb je de eerste stap gezet naar meer woongeluk.

In mijn werk als makelaar maak ik me al jaren sterk voor woongeluk. Dat zoveel mensen ontevreden zijn over hun huidige woonsituatie, vind ik zorgelijk. Thuis is de basis voor een gelukkig leven. Ik zie het als mijn missie mensen te begeleiden naar een fijn thuis of het nu in je huidige huis is of in een nieuw huis.

De Sleutel naar Woongeluk gaat over de kunst om van je huis een echt thuis te maken. Door net even ‘anders te kijken’ naar je eigen woonplek en -omgeving en door keuzes te maken op alle 7 sleutelgebieden van woongeluk.

Contactgegevens:

Mark Teeuwissen Produkties

Haardstedelaan 16 Huizen

info@markteeuwissen.nl

06-50523875

Sociale media: