Waar kan ik je mee helpen?

Diensten en produkten

WoonGeluk Consult

Persoonlijk advies over welke éérste stappen je zou kunnen nemen om je eigen woongeluk direct te vergroten n.a.v de resultaten van de door jouw ingevulde WoonGelukScan.

Boek: Je huis verkoop je zo!

Mocht je tot de conclusie komen dat meer woongeluk in je huidige huis niet gaat lukken en besluit je te willen verhuizen, lees dan mijn boek 'Je huis verkoop je zo!', als je daarmee een eerste goede start wil maken.

Vrouw kiest uit huis

Woning Aankoop Advies

Je bent uitstekend in staat om zelf je droomwoning aan te kopen, maar wil over een aantal belangrijke zaken kunnen sparren en je beslissingen checken bij een professional die alleen in jouw belang meedenkt.

WoonGeluk Workshop

Binnenkort gaan we starten met onze WoonGeluk Workshops. Met activiteiten en oefeningen waardoor je leert om meer van je eigen huis en omgeving te gaan houden. Schrijf je alvast in voor de VIP wachtlijst​.

De Sleutel naar Woongeluk gaat over de kunst om van je huis een echt thuis te maken. Door net even ‘anders te kijken’ naar je eigen woonplek en -omgeving en door keuzes te maken op alle 7 sleutelgebieden van woongeluk.

Contactgegevens:

Mark Teeuwissen Produkties

Haardstedelaan 16 Huizen

info@markteeuwissen.nl

06-50523875

Sociale media:

WoonGeluk Workshop

INFORMEER MIJ OVER DE EERSTVOLGENDE WORKSHOP DATA

Het lijkt mij hartstikke leuk om mee te doen meteen van de eerstvolgende WoonGeluk Worrkshops, om te leren en ervaren hoe ik van mijn huis ook een echt fijn THUIS kan maken